Coș de cumpărături

Relații clienți: (0774) 646 182

Program: L - V   10 - 16

Navigare

Vrei sa vorbim?

Contactează-ne: (0774) 646 192

Social

Modalități de plată

Modalități de plată

Extras din Termeni și Condiții

Articolul 4. Plata

4.1. Clientul trebuie să efectueze plăți către Vibra în conformitate cu metodele de plată indicate în timpul procedurii comenzii sau pe site-ul web. Vibra este liber să aleagă metodele de plată oferite și este autorizat să schimbe opțiunile de plată în orice moment.
4.2. Plata cu carduri bancare. Cardurile bancare pe care le acceptăm sunt următoarele: Visa și Master Card. Acestea trebuie să fie emise de o instituție bancară sau financiară cu sediul în România. Plata se realizează prin operatorul de plăți online MobilPay: https://www.mobilpay.ro/public/.
4.3. Plata ramburs se va face în momentul livrării coletului, eliberarea chitanței va fi făcută de firma de curierat, de asemenea în interiorul coletului veți avea atașată factura generată de Vibra.
4.4. Indiferent de modalitatea de plată aleasă, Vibra își rezervă dreptul de a anula orice comandă indiferent de momentul în care aceasta se află. În cazul comenzilor achitate cu carduri bancare și anulate banii vor fi restituiți Clientului în cauză.
4.5. Asigurarea securității plăților cu cardul bancar se va face în momentul efectuării plății prin intermediul furnizării criptogramei vizuale (codul CVV) de pe spatele cardului într-un mediu 3D Secure elaborat de servicul MobilPay, mediu care folosește tehnici dovedite de criptografie și respectă reglementările bancare aplicabile în România.

Livrare Gratuită

Comanda minimă 200 lei

Banii înapoi garantat

14 zile drept de retur

Garanție produse

Oferim 6 luni garanție

Plata online securizată

Deținem certificat de securitate