Jucării Sexuale

Jucarii sexuale pentru femei, barbati și pentru cuplu. Alegeți din oferta noastră jucarii sexuale și bucurați-vă de noi senzații, sex shop cu mii de produse.

Afișează filtre & categorii

Afișez 1 - 24 din 451 de rezultate

Afișează filtre & categorii

Afișez 1 - 24 din 451 de rezultate

Informații despre Jucăriile Sexuale

Jucăriile sexuale sunt cele mai cumpărate produse dintr-un magazin erotic, iar la noi găsești o varietate largă de produse, câteva mii de produse așteaptă să te satisfacă cu materiale de calitate și multe alte inovații. Pe lângă toate acestea majoritatea oamenilor au început să comande jucării sexuale online, iar aici ești în locul potrivit, livrăm rapid și discret cu cea mai mare atenție posibilă.

Alege cel mai bun produs potrivit nevoilor tale, foarte mulți oameni aleg să folosească aceste produse fiindcă simt că acesta este singurul mod de a ajunge la un orgasm, mulți preferă în schimb să includă în actul sexual și o astfel de jucărie pentru adulți ca un plus al satisfacției.

Piața jucăriilor erotice este în plină dezvolatare, de fapt, ea a fost evaluată în 2018 la 26,5 miliarde de dolari și asta doar în Statele Unite, având un procent de 53% de oameni care declară că folosesc astfel de produse.

O jucărie sexuală este un produs care a fost conceput să satisfacă plăcerea sexuală a oamenilor, cum ar fi un dildo. Există multe produse cu vibrații sau fără, multe dintre ele au fost create să imită organul genital uman. Termenul de jucărie sexuală poate include și aparatele de BDSM sau mobilier de sex, cu alte cuvinte orice este destinat pentru plăcerea sexuală, îndeplinirea fanteziilor șamd.

Acestea pot fi achiziționate în mare parte din sex shop, însă datorită multor beneficii pe care le au asupra sănătății omului, acestea mai pot fi găsite și în farmacii.

Se spune că primele vibratoare erau făcute din piatră, lemn, calcar, dinți, în principal din materiale ce erau ferme și puteau fi folosite ulterior pentru penetrare. Oamenii de stință spun că primul vibrator ar fi apărut acum 30.000 de ani, iar acesta a fost descoperit în Germania. Au fost găsite de asemenea dildouri preistorice care aveau două capete acum circa 13.000 – 19.000 ani în urmă.

Este foarte important să știm cum să folosim corect astfel de jucării erotice, iar sfatul nostru este ca acestea să nu fie împărtășite cu mai mulți parteneri, deoarece pot provoca boli cu transmitere sexuală. Spălați mereu produsul după ce-l utilizați cu produse special concepute pentru igienă, iar în cazul în care nu dispuneți de un produs special de curățare, vă recomandăm să folosiți apa și săpunul. Poate suna ciudat, însă poți mereu să pui un prezervativ pe jucăria sexuală pentru a o menține curată.

Dacă folosiți o jucărie anală, utilizați mult lubrifiant. Lucrul acesta se datorează faptului că anusul tău nu se auto-unge ca și vaginul și rișcați accidentări când introduceți jucăria. De asemenea nu introdu o jucărie pe care ai utilizat-o vaginal direct în anus fără să o speli.

Alegerea unui jucării sexuale potrivite nu este greu de făcut, în primul rând să ai în vedere materialul din care este făcut, dacă este unul pe placul tău atunci este ideal. De asemenea să aveți în vedere alegerea unui brand recunoscut, deoarece mereu aceștia încearcă să ofere cele mai bune produse. Există un produs potrivit pentru toată lumea, însă cel mai corect mod de a afla care este cea potrivită pentru tine este să încerci cât mai multe.

Introducerea acestora în dormitor este iar un lucru ușor de făcut. Fiecare cuplu este unic în modul în care se bucură de sex și/sau masturbare. Prin urmare, introducerea jucăriilor sexuale în relația dumneavoastră ar trebui să includă o conversație despre această problemă înainte de a le cumpăra. Dacă subiectul încântă partenerul atunci puteți explora jucăriile sexuale dintr-un magazin erotic.

Mulți oameni se întreabă dacă au nevoie de anumite abilități speciale pentru a folosi astfel de produse, iar raspunsul simplu este că nu. Tot ce aveți nevoie este o intuiție sexuală bună și suficient timp pentru a experimenta lucruri noi. Cu toate acestea, anumite modele mai complexe au nevoie de o întelegere fundamentală a ingineriei sau a corpului uman.

Căutări utile:

Întrebări despre jucării sexuale

 • De ce unele jucării sexuale reîncărcabile necesită baterii?

  Unele jucării sexuale reîncărcabile necesită baterii comerciale suplimentare pentru telecomanda externă, fără fir, care este inclusă cu ele.

  Deci, în timp ce dispozitivul în sine poate fi reîncărcat prin electricitate sau USB, telecomanda trebuie să fie susținută de un alt tip de sursă de alimentare. Cele mai comune baterii necesare sunt soiurile standard AAA, AA.

  Ca întotdeauna, verificați specificațiile de pe jucărie pentru a vă asigura de ceea ce este necesar.

 • Cât de des trebuie schimbate bateriile la jucarii sexuale?

  În general, ar trebui să schimbați bateriile din jucăria sexuală sau telecomanda jucăriei sexuale cel puțin o dată la 3 până la 6 luni. Bateriile vechi au tendința de a-și scurge acizii în carcasa jucăriei tale sexuale, făcând componentele mecanice inutile în timp.

 • Cum curăț și întrețin corect jucăriile sexuale?

  Conservarea și deținerea jucăriilor sexuale este un privilegiu, nu un drept. Și ca în cazul oricărui privilegiu, acesta vine cu un munte de responsabilități.

  Curățarea și întreținerea corectă a dispozitivelor nu este întotdeauna ușoară, dar cu siguranță este necesară. În funcție de un număr de factori, rutina de curățare va varia ușor. De cele mai multe ori, însă, munca de îngrijire post-sex include o baie rapidă în apă caldă cu un săpun antibacterian.

  Doar asigurați-vă că jucăria dvs. sexuală este rezistentă la apă înainte de a încerca să o curățați așa. Unele jucării necesită o atenție deosebită și soluții de curățare specializate sau pulberi de reînnoire pentru a le păstra curate.

 • Care este cel mai bun material pentru o jucărie sexuală?

  Materialele pentru jucării sexuale sunt concepute pentru a fi extrem de versatile și durabile datorită naturii utilizării destinate produsului.

  Cu toate acestea, este esențial pentru tine să iei în considerare câțiva factori cheie atunci când selectezi materialul pentru următoarea ta jucărie sexuală.

  În timp ce siliconul, elastomerul termoplastic (TPE) și clorura de polivinil (PVC) sunt primele trei opțiuni cel mai frecvent utilizate, nu toți producătorii folosesc astfel de produse de ultimă generație, sigure pentru piele.

  Mulți producători de jucării sexuale încă folosesc ingrediente precum ftalați, parabeni și latex pentru a face produsele lor mai flexibile și mai atrăgătoare.

  Materialele cu aceste ingrediente nu sunt doar periculoase, dar nu sunt nici pe departe la fel de robuste precum siliconul, TPE sau PVC. În plus, materialele „economice” nu rezistă întotdeauna testului de lubrifiere, chiar dacă acel lubrifiant este făcut pentru a fi compatibil cu orice.

Vezi mai mult »